BIO TA kátrány és aszfalttisztítószer

Az utakon és parkolóhelyeken veszélyesek és láthatatlanok az olajszennyeződések. Az olajfoltok eltávolítása a kátrány és aszfaltfelületekről különösen nehéz. A hagyományos kémiai tisztítószerek megtámadják a kátrány- és aszfaltfelületeket és eltávolítják azokat.
A BIO TA bakteriálisan szünteti meg az utakon és parkolóhelyeken található olajfoltokat, anélkül, hogy megtámadná a kátrány- és aszfaltfelületeket
A BIO TA hatékonyan tisztítja az olajjal szennyezett betont és követ is

Egyedülálló biológiai termék, mely nem tartalmaz veszélyes összetevőket, egyszerűen kezelhető és biológiailag teljesen lebomlik.

BIO TA a kezdeti tisztítás után tovább bontja az olajat, anélkül, hogy a kátrányozott vagy az aszfaltozott felületeket károsítaná.

Megjegyzés:

A kátrányon és az aszfalton lévő olajszennyeződés gyakran a felület „bemaródásához“ vezet, ami elszíneződésnek látszik. Ezt a folyamatot a szénhidrogének oldó hatása okozza és visszafordíthatatlan. Ez esetben a BIO TA alkalmazása sem jelent megoldást.

Cikkszám: BIO TA Kategóriák: ,

Ajánlatkérés

Kérjük, írja le néhány mondatban, milyen feladatot szeretne megoldani a gép segítségével, mert előfordulhat, hogy egy jobb vagy gazdaságos alternatívát (is) tudunk Önnek ajánlani.

Ez a honlap Cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletes tájékoztatót az Adatkezelési tájkoztatóban olvashat.