Green Stuff univerzális felszívó

Green Stuff ® Universal abszorbens koncentrátum (univerzális megkötőanyag)

Az univerzális abszorbens koncentrátum szinte minden folyadék – rendkívül nedvszívó és nagyon gyorsan a szívó. A kiömlött vegyszerek veszélyesek lehetnek, ezért gyorsan és hatékonyan el kell õket távolítani. A GREEN STUFF® Magic-Powder rendkívül gyorsan veszi fel a folyékony vegyszereket, és különösen a folyadékokat képes megakadályozni abban, hogy szétterüljenek.
A kis tömeg és a maradék hamutartalma 0,2% (egy kivételes értéket szemcsés anyag), az elidegenítés költségei tartják alacsonyan.

A Green Stuff ® technológia garantálja a felhasználói előnyöket.
A kötőanyag koncentrátum pH-optimalizált, nem-toxikus.

Univerzálisan alkalmazható, bizonyított előnyök, a hitelesített felhasználó biztonságát. Ezt megerősítették a 60 különböző vegyi anyagok 12 csoportban, ipari, labor, üzemi, mûhely és sok egyéb más területeken történõ felhasználásra.

A GREEN STUFF® Magic-Powder kifejezetten alkalmas pl. gátnak lefolyók, víznyelõ aknák elé. Folyadékok felvétele során az univerzális kémiai kötõanyag gél állapotúvá válik, így gátat képezve megakadályozza a folyadékok tovább- ill. elfolyását. A GREEN STUFF® Magic-Powder a saját tömegének legalább 50-szeresét veszi fel a folyadékokból, miközben – minél nagyobb a felvett anyag víztartalma – ez az érték akár a 75-szörös is lehet. A GREEN STUFF® Magic-Powder a kiömlés helyén a gõzöket is megköti, így részben védi az embert és a környezetet. A GREEN STUFF® Magic-Powder nem semlegesíti, csupán abszorbeálja a kifolyt vegyszereket. A vegyezerek használata során betartandó biztonsági elõírásokra ezért oda kell figyelni. A megsemmisítést a felvett vegyszerre vonatkozó szabályok szerint kell végezni.

A GREEN STUFF® Magic-Powder önmagában környezetbarát és semmilyen formában nem károsítja az embert vagy a környezetet.

Termék Magic-Powder
Termék sz. 69.10.70
Eladási egység 1 vödör/ 5 liter
Egység/ raklap 48
Szívóképesség/ egység max. 375 l.

Cikkszám: Green Stuff Kategóriák: ,

Ajánlatkérés

Kérjük, írja le néhány mondatban, milyen feladatot szeretne megoldani a gép segítségével, mert előfordulhat, hogy egy jobb vagy gazdaságos alternatívát (is) tudunk Önnek ajánlani.

Ez a honlap Cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletes tájékoztatót az Adatkezelési tájkoztatóban olvashat.