Elephant Sorb ásványi granulátum

Univerzális durvaszemcsés felszívó.

Vulkáni eredetű, nagy porozitású, erős szívóképességű univerzális olajkötő anyag, bármely útra és ipari aljazatra.

DEKRA által bevizsgált vegyi kötőanyagok –
Az Elephant Sorb szemcsés, permetezhető, szórható természetes alapú, vulkáni eredetű termék, mely olajok, emulziók, lakkok, lúgok, savak és biodízel megkötésére is alkalmas.

DEKRA jóváhagyott olaj kötőanyag típus III R – ajánlott a köz-és a belső közlekedési területek optimális SRT érték 0%-os is nagyon alkalmas esős időben ..

Mindhárom vizsgálat jellemzi a vegyipari és olajipari kötőanyag Elephant Sorb a kiugró értékek.

A kémiai és olaj kötőanyag Elephant Sorb felhasználóbarát az alacsony súly és a gyakorlatban bevált PE zsák visszazárható Dosierrüssel a hatékony és pontos használata.
ANTI-SLIP-EFFEKT-el. Könnyű és a felhasználása is egyszerű.

Az Elephant Sorb még az olajos talajon használva is különösen jó csúszásmentességet biztosít és megfelelő használat mellett pormentes.

Az Elephant Sorb 40 literes térfogata mellett csak 12 kg tömegű. Egy Elephant Sorb zsákkal 15 m²-nyi területet lehet 3 mm vastagon beteríteni, így kb. 11 liter olajat képes megkötni.

Újrazárható adagolócső a takarékos és pontos felhasználáshoz.

Cikkszám: Elephant Sorb Kategóriák: ,

Ajánlatkérés

Kérjük, írja le néhány mondatban, milyen feladatot szeretne megoldani a gép segítségével, mert előfordulhat, hogy egy jobb vagy gazdaságos alternatívát (is) tudunk Önnek ajánlani.

Ez a honlap Cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletes tájékoztatót az Adatkezelési tájkoztatóban olvashat.