Ultrahangos tisztító

Az ultrahangos tisztító berendezések kategóriájában a különböző tisztítási problémákra megoldást kínáló ultrahangos tisztító berendezéseket talál a Tierratech spanyol gyártótól.

A széria ipari ultrahangos tisztítóink 1 literes kapacitástól egészen 8000 literes kapacitásig bezárólag rendelhetők. A 75 liternél nagyobb tisztító berendezések ráadásul rendelhetők pneumatikus emelőplatformmal (a könnyebb be- és kirakodáshoz) és olajleválasztással is. Kínálatunkban megtalálhatók a Multistage automata ultrahangos tisztító is, melyek a TierraTech® széria elemekből egyedileg tervezett automata ultrahangos tisztító berendezés. Ezek a gépek a vevői igényeknek megfelelő terhelhetőséggel és kialakítással kerülnek legyártásra és megfelelnek a legmagasabb tisztítási követelményeknek is. A MOT ultrahangos mosó sorozata pedig kifejezetten a javító, karbantartó ipar számára készült tisztítók a motor alkatrészek tisztítására, zsírtalanítására, vízkőtelenítésére és koromtalanítására tervezve. Széles ultrahangos tisztító választékunkban megtalálható továbbá a labor ultrahangos tisztító sorozat is 1.4401-es rozsdamentes tartállyal. Ultrahangos tisztító kategóriánkon belül beszerezhet nagy teljesítményű ultrahang generátor is, a tisztítandó alkatrészek és az eltávolítandó szennyeződések szükségleteihez igazítva. Mindemellett lúgos, savas vagy festékeltávolító ultrahangos mosó vegyszereket is rendelhet a tisztítandó alkatrészeinek speciális igényeit figyelembe véve.

Böngésszen széles ultrahangos alkatrészmosó kínálatunkban, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb magas színvonalú ipari mosó berendezését!

Felhasználási területek

Különböző megoldások vannak az egyes ágazatokhoz igazítva, például a hőcserélő lemezek tisztítása, zsírtalanítás, a hajtóműves motorok karbantartása.

Ideális az olaj, a zsíros szennyeződés, a hulladék és a meszes szennyeződések eltávolításához. Az ajánlott ultrahangrendszerrel jobb tisztítási eredményt érünk el a hagyományos módszerekhez képest. Ez garantálja a berendezések és műszerek karbantartását az iparágban magas higiéniai követelményeknél is.

Hatékony és kiváló minőségű megoldás mindenféle műanyag, gumi, gumi / fém, alumínium alkatrész és fröccsöntő forma tisztítására, mivel optimalizálható a gyártási idő és lehetővé teszi a forma teljes tisztítását nagyobb megbontás nélkül. Ezért ez képviseli a leghatékonyabb alternatívát a hagyományos tisztítórendszerekkel szemben. Olyan többlépcsős tisztítóberendezést tervezünk és gyártunk, amely a tisztítandó formák mennyiségéhez és a gyártási folyamat egyedi igényeihez igazodik, hogy az legjobban megfeleljen az ügyfeleknek.

A TierraTech®-nél az autóipar és a kapcsolódó iparágak számára széles tapasztalattal állunk a szabványos és speciális berendezések szállításában az alkalmazás és a mosandó darabszám függvényében ajánlunk szabványos vagy speciális berendezéseket, hogy azok legjobban alkalmazkodjanak az ügyfél igényeihez.

Az ultrahang használata lehetővé teszi a folyamatok felgyorsítását és az összes szerves bevonat eltávolítását a fémes felületektől. Ezért használjuk a legújabb generációs festékeltávolítókat. A vegyszer és az ultrahangok mechanikus hatása együttesen lehetővé teszik a festék vagy a bevonat teljes eltávolítását. A TierraTech® nagy tapasztalattal rendelkezik acél, alumínium stb. iparosított festékeltávolítási folyamataiban, valamint az értékes alkatrészek, például az ötvözött kerekek, az autóalkatrészek és az alumínium profilok építészeti célokra történő visszanyerésében, valamint a vonalfestéshez használt műszerek karbantartásában.

Az ultrahangtisztítást a nyomtatott áramköri táblákra és az elektronikus alkatrészekre használják annak érdekében, hogy eltávolítsák a forrasztási maradványokat, a port, a zsírt és a szennyeződéseket, amelyek csökkentik a teljesítményt. Kiváló minőségű tisztaságot érünk el még azokon a területeken is, ahol nehezen megközelíthetők zsákfuratok vannak.

Az ultrahangos tisztítórendszereket az anilox hengerek, a maratólemezek, a patrontartók, a kerámiahengerek és az egyéb olaj-, víz-, alkohol- vagy UV-alapú tintás nyomtatódarabok tisztítására használják . Gépeinket a tisztítási igényeinek kielégítésével biztosít magas nyomtatási minőséget.

Kiváló megoldás a maradékok, például forgács, zsírmaradékok, rozsda stb. Tisztítására és eltávolítására.Rendszereinket az összes megmunkálási alágazatban és a rúdhangolást az autóipar járulékos ágazatában hajtjuk végre, ideértve a csatlakozásokat, csatlakozókat, implantátumokat / orvosi protéziseket is

A TierraTech® jelen van a gyógyszeriparban. Ultrahangos berendezésünket vegyi termékek, olajok, pigmentek vagy nyomatok nyomainak eltávolítására használják. Kiváló tisztaságot biztosít, időt, erőfeszítést takarít meg a kézi mosással összehasonlítva.

A darabok bevonása előtti ultrahangtisztítás nagyon sok időt és energiát takarít meg, mivel helyettesíti a kézi tisztítást és a hagyományos tisztítási módszerek által megkövetelt hosszú merítési időket. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a polírozó pasztákat, a zsírt és a szennyeződést bármilyen fémből és műanyagból, elérve minden rejtett területet. Ez azt jelenti, hogy az elektrolitikus bevonat jobban tapad a felülethez, és ennél fogva javul a termék minősége.

TierraTech katalógus

Ez a honlap Cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletes tájékoztatót az Adatkezelési tájkoztatóban olvashat.