Alkatrészmosó

Ipari tisztító berendezéseket forgalmazó cégünk kínálatában alkatrészmosó eszközök széles kínálatát találja.

Alkatrészmosó termékkategóriánkon belül, a Magido márka magas minőségű és megbízható termékeivel találkozhat, mely gépek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak az alkatrész tisztítás területein. Alkatrészmosó berendezéseink még a legmakacsabb szennyeződések eltávolítására is képesek, mind az apró, közepes és bonyolult geometriájú alkatrészek esetében is.

Ipari alkatrészmosóink rozsdamentes acélból készülnek, és szinte minden tisztítónk mosóanyaga környezetbarát vízbázisú és biológiailag lebomló tisztítószer. A forgalmazott alkatrészmosók mindegyike a vevői igények alapján lett kialakítva, így a mosó berendezések egyszerűen kezelhetők, és még az összetapadt alkatrészek gyors tisztítására is képesek.

A merüléses alkatrészmosó berendezéseink mosási műveletei ráadásul teljes egészében a tisztítandó alkatrészek követelményeire szabhatók.

Termékeink között továbbá olajszeparátor is vásárolhat, melyeket a vízben oldatlan anyagok elválasztására használhat. Az alkatrész tisztításhoz megfelelő tisztító folyadékot is tudunk biztosítani.

Tekintse meg teljes alkatrész mosó választékunkat és kérjen árajánlatot oldalunkon!

Magido katalógus

Ez a honlap Cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletes tájékoztatót az Adatkezelési tájkoztatóban olvashat.