Ipari ultrahangos tisztító

Ultrahangos tisztítás kategóriánkon belül a Tierratech márka magas színvonalú ipari mosó berendezéseit találja.

Cégünk kínálatában ipari ultrahangos tisztító berendezések széles választékából vásárolhat, az iparág tisztítási igényeinek megfelelő hatékony tisztítórendszereket, amelyek optimális minőséget biztosítanak tisztítási folyamatok alkalmával.

Oldalunkon ultrahangos tisztításhoz kínálunk termékeket 30 literes kapacitástól egészen 8000 literes kapacitásig bezárólag. Ultrahangos tisztítóinkat akár festékeltávolító és Atex kivitelben is megvásárolhatja. A nagyobb teljesítménnyel bíró berendezések, már a visszamaradt anyagok és az iszap szűrésére alkalmas szűrőrendszerrel, és beépített, a kenőanyagok és olajok leválasztásához szükséges kiegészítő tartállyal is felszereltek. A 75 liternél nagyobb kapacitással rendelkező ultrahangos alkatrészmosó gépek pedig pneumatikus emelőplatformmal is rendelkeznek a be- és kirakodáshoz, valamint az emeléshez és süllyesztéshez.

Emellett egyedi, testre szabott berendezéseket is tervezünk a speciális vevői tisztítási igényekhez alkalmazkodva. Az alkatrész tisztításhoz megfelelő ultrahangos tisztító folyadékot is tudunk biztosítani.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink valamelyikén, kérjen árajánlatot termékeinkre!

Felhasználási területek

Különböző megoldások vannak az egyes ágazatokhoz igazítva, például a hőcserélő lemezek tisztítása, zsírtalanítás, a hajtóműves motorok karbantartása.

Ideális az olaj, a zsíros szennyeződés, a hulladék és a meszes szennyeződések eltávolításához. Az ajánlott ultrahangrendszerrel jobb tisztítási eredményt érünk el a hagyományos módszerekhez képest. Ez garantálja a berendezések és műszerek karbantartását az iparágban magas higiéniai követelményeknél is.

Hatékony és kiváló minőségű megoldás mindenféle műanyag, gumi, gumi / fém, alumínium alkatrész és fröccsöntő forma tisztítására, mivel optimalizálható a gyártási idő és lehetővé teszi a forma teljes tisztítását nagyobb megbontás nélkül. Ezért ez képviseli a leghatékonyabb alternatívát a hagyományos tisztítórendszerekkel szemben. Olyan többlépcsős tisztítóberendezést tervezünk és gyártunk, amely a tisztítandó formák mennyiségéhez és a gyártási folyamat egyedi igényeihez igazodik, hogy az legjobban megfeleljen az ügyfeleknek.

A TierraTech®-nél az autóipar és a kapcsolódó iparágak számára széles tapasztalattal állunk a szabványos és speciális berendezések szállításában az alkalmazás és a mosandó darabszám függvényében ajánlunk szabványos vagy speciális berendezéseket, hogy azok legjobban alkalmazkodjanak az ügyfél igényeihez.

Az ultrahang használata lehetővé teszi a folyamatok felgyorsítását és az összes szerves bevonat eltávolítását a fémes felületektől. Ezért használjuk a legújabb generációs festékeltávolítókat. A vegyszer és az ultrahangok mechanikus hatása együttesen lehetővé teszik a festék vagy a bevonat teljes eltávolítását. A TierraTech® nagy tapasztalattal rendelkezik acél, alumínium stb. iparosított festékeltávolítási folyamataiban, valamint az értékes alkatrészek, például az ötvözött kerekek, az autóalkatrészek és az alumínium profilok építészeti célokra történő visszanyerésében, valamint a vonalfestéshez használt műszerek karbantartásában.

Az ultrahangtisztítást a nyomtatott áramköri táblákra és az elektronikus alkatrészekre használják annak érdekében, hogy eltávolítsák a forrasztási maradványokat, a port, a zsírt és a szennyeződéseket, amelyek csökkentik a teljesítményt. Kiváló minőségű tisztaságot érünk el még azokon a területeken is, ahol nehezen megközelíthetők zsákfuratok vannak.

Az ultrahangos tisztítórendszereket az anilox hengerek, a maratólemezek, a patrontartók, a kerámiahengerek és az egyéb olaj-, víz-, alkohol- vagy UV-alapú tintás nyomtatódarabok tisztítására használják . Gépeinket a tisztítási igényeinek kielégítésével biztosít magas nyomtatási minőséget.

Kiváló megoldás a maradékok, például forgács, zsírmaradékok, rozsda stb. Tisztítására és eltávolítására.Rendszereinket az összes megmunkálási alágazatban és a rúdhangolást az autóipar járulékos ágazatában hajtjuk végre, ideértve a csatlakozásokat, csatlakozókat, implantátumokat / orvosi protéziseket is

A TierraTech® jelen van a gyógyszeriparban. Ultrahangos berendezésünket vegyi termékek, olajok, pigmentek vagy nyomatok nyomainak eltávolítására használják. Kiváló tisztaságot biztosít, időt, erőfeszítést takarít meg a kézi mosással összehasonlítva.

A darabok bevonása előtti ultrahangtisztítás nagyon sok időt és energiát takarít meg, mivel helyettesíti a kézi tisztítást és a hagyományos tisztítási módszerek által megkövetelt hosszú merítési időket. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a polírozó pasztákat, a zsírt és a szennyeződést bármilyen fémből és műanyagból, elérve minden rejtett területet. Ez azt jelenti, hogy az elektrolitikus bevonat jobban tapad a felülethez, és ennél fogva javul a termék minősége.

TierraTech katalógus

TierraTech oldala

További információkat talál a gyártó oldalán:

Ez a honlap Cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletes tájékoztatót az Adatkezelési tájkoztatóban olvashat.