OT8 biológiai olajfolteltávolító

Egy páratlan biológiai termék. Biológiailag lebontható tenzideket tartalmaz, melyek az olajfoltokat még a legporózusabb felületeken is megszüntetik. A szabaddá tett olajat enzimek és baktériumok oldják fel, még az öblítéshez használt vízben is. Ez egy biológiai olajfolteltávolító, amely az olajok, zsírok és egyéb szénhidrogének által okozott szennyeződéseket bakteriálisan bontja le. Behatol a porózus felületekbe és hatékonyan mentesít az olajtól és nem károsítja a környezetet

Megjegyzés: Az OT8 megfelel az EN858-as előírásnak és olaj kiválasztásra megfelel, ha az oldási arány 4% vagy annál kisebb. Az OT8 nem megfelelő aszfalt ill. kátrányos felületeken történő felhasználásra (ezekre a Bio TA-t, a biológiai kátrány és aszfalt tisztítót ajánljuk).

Ajánlatkérés

Kérjük, írja le néhány mondatban, milyen feladatot szeretne megoldani a gép segítségével, mert előfordulhat, hogy egy jobb vagy gazdaságos alternatívát (is) tudunk Önnek ajánlani.

Ez a honlap Cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletes tájékoztatót az Adatkezelési tájkoztatóban olvashat.