Ultrahangos tisztítás az autószerelő műhelyekben

Az alkatrésztisztítást a műhelyben mindig is a szerelők végezték ecsetek, oldószerek, savas termékek felhasználásával, és mindenekelőtt sokáig az eltöltött időtől függött az eredmény. És még így sem tudtuk teljesen zsírtalanítani és korommentessé tenni az alkatrészeket.
Egy nap úgy döntöttem, hogy megoldást kell találnom a takarítás minőségének javítására anélkül, hogy sok időt ráfordítanám. És végre megtaláltam.
Amióta a TierraTech ultrahangos mosó megérkezett a műhelyembe, a tisztított darabok teljesen tiszták. Úgy néznek ki, mint az újak. Tökéletesen zsírtalanított és korom mentesek még belül is. Ami a legmeglepőbb, operátor nélkül. Szétszeded a darabot, behelyezed a gépbe és folytatod a munkát.
Bárcsak hamarabb megtudtam volna!
Zsírtalanító és koromtalanító hatásával jól tisztíthatók az elosztók, turbók, befecskendező szivattyúk, részecskeszűrők, katalizátorok. Már korábban is tudtam, hogy a TierraTech ultrahangos tisztítógépei a gyorsabbak és csendesek. A modern elvek szerint, optimálisan megtervezett berendezés az alacsonyabb fogyasztással és nagyobb kapacitással, a legkevesebb helyet foglalva teszi a dolgát.
A TierraTech forradalmasította a műhelyt és javította a munkamódszert.

Ez a honlap Cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletes tájékoztatót az Adatkezelési tájkoztatóban olvashat.